This is What we do!

De persoon en het bedrijf Willie Brown hangen nauw met elkaar samen. De unieke eigenschappen die Wille Brown bezat wilt de onderneming Willie Brown graag uitstralen, een helpende hand bieden, de ondernemer in zijn kracht laten en laten richten op voor hem de energievolle taken binnen een onderneming, Willie Brown verzorgt de rest.

Willie Brown richt zich op het bieden van managementadvies & -ondersteuning in de breedste zin van het woord. Willie Brown ondersteunt en ontzorgt ondernemers en/of bedrijven bij werkzaamheden die energie slurpen of waar gewoonweg geen tijd voor is.

Als je continu aan het werk bent, wordt je kostbare tijd snel opgeslokt door administratie, offertes nabellen of ‘tussen de bedrijven door’ nog zaken regelen. Dit kan toch anders?

Willie Brown geeft antwoord op de gedachte: “Bestond er maar zo‘n bedrijf dat dat even voor me regelt…“ Wille Brown vergemakkelijkt ondernemen door een dienstenpakket aan te bieden die van waarde kan zijn voor een onderneming. Daarnaast gaat Willie Brown opzoek naar de aanvullende match bij het bedrijf of de ondernemer. Zo wordt er niet alleen een zakelijke behoefte vervuld maar ontstaat er ook een band op persoonlijk vlak.

In need of a Willie Brown?