This is why we do it!

Willie Brown richt zich op het bieden van managementadvies & -ondersteuning in de breedste zin van het woord. Willie Brown ondersteunt en ontzorgt ondernemers en/of bedrijven bij werkzaamheden die energie slurpen of waar gewoonweg geen tijd voor is.

Als je continu aan het werk bent, wordt je kostbare tijd snel opgeslokt door administratie, offertes nabellen of ‘tussen de bedrijven door’ nog zaken regelen. Dit kan toch anders?

Willie Brown geeft antwoord op de gedachte: “Bestond er maar zo‘n bedrijf dat dat even voor me regelt…“ Wille Brown vergemakkelijkt ondernemen door een dienstenpakket aan te bieden die van waarde kan zijn voor een onderneming. Daarnaast gaat Willie Brown opzoek naar de aanvullende match bij het bedrijf of de ondernemer. Zo wordt er niet alleen een zakelijke behoefte vervuld maar ontstaat er ook een band op persoonlijk vlak.

“In desperate need of a Willie Brown!”

Eveline Engels

Eigenaar Willie Brown B.V.

Als de drukke ondernemer die Eveline is, herkent ze de onrust van collega ondernemers. Door de dagelijkse sleur wordt creativiteit murw geslagen en verlies je de focus en je drive. Een burn- out ligt daardoor bij veel ondernemers op de loer. Door Willie Brown in het leven te roepen kan dit voorkomen worden.
“Bestond er maar zo’n bedrijf die “dat” even regelt!”

Frank Mofers

Eigenaar Willie Brown B.V.

Tijd is een grote asset! Besteed hem dus goed, je kunt een uur immers maar 1 keer gebruiken. Als je continu aan het werk bent wordt je quality time snel opgeslokt door administratie, offertes nabellen of ‘tussen de bedrijven door’ nog zaken regelen. Dit kan toch anders? Willie Brown geeft antwoord op de gedachte: „Bestond er maar zo‘n bedrijf dat dat even voor me regelt…“
“Gaat niet, bestaat niet! We fix this!”

Vera Offermans

Directeur Willie Brown B.V.

Hoe kan het dat succes vaak gepaard gaat met stress? Dat moet anders! Vaak zijn de randvoorwaarden het meest tijdrovend en vooral energie slurper nummer 1. Laten wij daar nou net energie van krijgen! Streetwise of Bookwise, Willie Brown is het dynamische bedrijf waar Young Professionals aan de slag willen! Daarmee vinden we een match voor iedere ondernemer die zaken uit handen wilt geven.